Geweldig goede ervaring met Praktijk Acupunctuur Amstelveen

Ik heb bijna mijn hele leven in het oosten van Nederland gewoond. Ik ging altijd naar dezelfde huisarts, fysiotherapeut, tandarts en bioresonantie praktijk. Op mijn 55ste verhuisde ik naar Amstelveen. Dat veranderde veel aan mijn leven en dat leverde de nodige stress op. Het was ontzettend wennen aan een nieuwe omgeving, een andere baan en een vreemd huis. Ik moest nieuwe mensen leren kennen want ik woonde opeens ver van mijn familie en huidige vrienden af. Daarnaast was ik opeens al mijn jarenlang vertrouwde zorgverleners kwijt. Ik was dus genoodzaakt om vervanging te vinden voor mijn huisarts, fysiotherapeut en andere medici. Ik wilde heel graag van mijn stress af die ik had opgedaan door alle veranderingen in mijn leven. Enkele maanden na mijn verhuizing werd mij via een kennis Praktijk Acupunctuur Amstelveen aangeraden. Ik was eerder nog nooit in aanraking gekomen metacupunctuur en wilde dus wel zeker zijn van een goede praktijk. Maar dit zou volgens mijn kennis de fijnste praktijk voor acupunctuur in Amstelveen zijn.

Professionele praktijk vooracupunctuur in Amstelveen

Via internet vond ik de website van Praktijk Acupunctuur Amstelveen, Amstelveen-acupunctuur.nl. De website liet meteen een goede indruk bij mij achter. De informatie was duidelijk en de foto’s gaven een goed beeld van de praktijk. Wat mij voornamelijk over de streep trok om een afspraak te maken, waren de positieve recensies van andere patiënten op de website. Deze lieten zien dat patiënten van hun klachten af werden geholpen en welke ervaringen ze hadden met een behandeling. Het gaf me een goed gevoel en vooral vertrouwen in de praktijk. De tarieven staan ook duidelijk op de website aangegeven. Ik wist dus precies waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten van de therapie. Een leuke bijkomstigheid is dat Praktijk Amstelveen Acupunctuur gratis parkeermogelijkheden heeft. Dit is wel erg comfortabel. Praktijk Acupunctuur Amstelveen biedt verschillende behandelingen aan. Omdat ik nog helemaal geen ervaring had met acupunctuur, werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Ze luisterden goed naar mijn klachten en hebben me geadviseerd om een behandeling te starten met traditionele acupunctuur, cupping en oor-acupunctuur. Na afloop van het kennismakingsgesprek voelde ik me helemaal op mijn gemak en heb ik direct een afspraak gemaakt. Ik wilde natuurlijk zo snel mogelijk van mijn klachten afgeholpen worden.

Zichtbaar resultaat door acupunctuur

De sfeer bij Praktijk Acupunctuur Amstelveenis erg prettig en ontspannend. Ik voelde me voor de eerste behandeling heel onzeker omdat het allemaal nieuw voor mij was. Het zijn toch naalden die in je lichaam gestopt worden en dat klinkt in de eerste instantie best een beetje eng. Maar omdat ze me direct vanaf het begin goed door het proces hebben begeleid, kwam ik al snel tot rust. Na enkele sessies voelde ik me al aanzienlijk beter. Ik ervaar nu:

  • Minderstress;
  • Minderpijn;
  • Meer rust in mijn hoofd;
  • Betererelaties met vrienden en collega’s.

Daarnaast waren na de eerste twee behandelingen mijn slaapproblemen al helemaal verdwenen. Dat veroorzaakte een groot deel van mijn stress en pijn. Ik kan wel zeggen dat de kwaliteit van mijn leven, ook ten opzichte van voor de verhuizing, er echt op vooruit is gegaan. Als ik niet naar Amstelveen was verhuisd, had ik wellicht nooit ervaren wat acupunctuur voor mij kon betekenen. Ik ben Praktijk Acupunctuur Amstelveen ontzettend dankbaar omdat het mij zoveel gebracht heeft. Ik ga nu iedere maand terug naar de kliniek zodat ik op lange termijn kan blijven profiteren van de voordelen van een acupunctuurbehandeling.